Vakantie- en buitenspeelgoed 2020

Ik ga op reis en neem mee…

In Nederland is het niet altijd mooi weer en helaas in het buitenland ook niet. Goed dat er speelgoed is dat er dan voor zorgt dat je je tijd op een leuke manier kunt besteden. Spelletjes voor onderweg zijn vaak populaire spelletjes maar in een kleinere uitvoering gemaakt zodat ze niet veel ruimte in beslag nemen.

Maar als het wel mooi weer is…

dan is het leuk voor de heel jonge kinderen om met emmertjes, schepjes in en bij het water te spelen. Wat grotere kinderen proberen elkaar nat te spuiten of gaan elkaar achterna met schietsystemen.

Kortom, voor iedereen wat.

Ga naar www.speelgoedinfo.nl voor meer informatie over vakantiespeelgoed en lees de folders over buiten/zomerspeelgoed en speelgoed voor onderweg om op ideeën te komen.
Ook leuk: ga eens naar een speelgoedmuseum!

Goed Speelgoed

De Stichting SpeelGoed Nederland geeft onder meer voorlichting over goed speelgoed. Want: goed speelgoed is altijd leuk. Het prikkelt de fantasie en, niet onbelangrijk: je raakt er niet gauw op uitgekeken.
www.speelgoedinfo.nl

De internetsite van de Stichting SpeelGoed Nederland geeft erg veel informatie over speelgoed. De folders over buitenspeelgoed en speelgoed voor onderweg zijn via de site te downloaden. Meer folders nodig? Deze kunnen gratis worden aangevraagd.

Klik om de pdf van dit artikel te downloaden

Links voor meer informatie:
www.speelgoedinfo.nl
www.speelgoedvanhetjaar.nl