Uniek speelgoed in Soest

SOEST- Afwijken van de standaard, dat doet speelgoedwinkel Pim’s Olifant, gevestigd aan de Weedestraat 86 sinds twee weken. In de winkel staat niet het gebruikelijke speelgoed zoals je vindt bij de Intertoys, er wordt bijzonder speelgoed verkocht met een verhaal, meldt de Soester Courant.

Marleon Kersten is eigenaresse van de speelgoedwinkel Pim’s Olifant en heeft al 22 jaar ervaring in de speelgoedbranche. De winkel heeft al een vestiging gehad in de Utrechtse binnenstad, maar gaat sinds 8 februari door in Soest. De winkel in Utrecht was twee keer zo groot als nu in Soest. Toen de companion van Marleon Kersten met pensioen ging, besloot ze ‘klein maar fijn’ naar Soest te verhuizen.

Veel van het speelgoed dat in de winkel staat is op een maatschappelijk verantwoorde manier geproduceerd zoals: gerecycled plastic, houten speelgoed en puzzels gemaakt van gerecycled papier. De doelgroep van de winkel is erg breed van 0 tot 90 jaar. In de winkel ligt veel speelgoed van hout en dat is ook erg leuk om voor oudere te hebben. Kersten wil de winkel ook erg graag toegankelijk en nostalgisch voor alle leeftijden houden.