Spelen is leuk!

Spelen is leuk! En met goed en uitdagend speelgoed is dat nog leuker. Er is heel veel speelgoed te koop, dus er is altijd ook wat voor jou. Op deze site veel informatie over goed speelgoed. Kijk eens rond. Heb je een vraag? Stuur dan een mail, klik hier. Of stuur een berichtje naar info@SpeelGoedInfo.nl.

Speelgoedveiligheidstips


Kijk hier naar interessante informatie over speelgoed.

Boti Zomer 2017

Fidget Cube:
We hebben allemaal wel eens met een pen zitten klikken, met een been zitten trillen, of met onze vingers zitten tikken tijdens een vergadering of in de klas. Friemelen is volledig normaal gedrag en hoort vaak bij momenten van productiviteit, concentratie en brainstormen. We hebben de Fidget Cube ontwikkeld als hulpmiddel zodat je toe kunt geven aan de natuurlijke drang om te friemelen gedurende de dag.Een ongewoon verslavend stuk speelgoed van hoge kwaliteit voor op je bureau, ontworpen voor alle leeftijden om je te helpen je aandacht erbij te houden. Friemel er in stijl op los, op je werk, in de klas en thuis. De Fidget Cube heeft zes zijden. Elke zijde heeft iets waaraan gefriemeld kan worden: Flip (schakelen), Glide (glijden), Click (klikken), Spin (draaien), Roll (rollen), Breathe (ademhalen). Krijg nu je eigen Fidget Cube, die verkrijgbaar is in acht verschillende kleuren! De Fidget Cube werd mogelijk gemaakt door 154.926 mensen op Kickstarter.

Fidget Spinner:

De Fidget Spinner is speciaal ontworpen voor de handen. Draai, Spin en Fidget jezelf in complete focus! De grootste speelgoedhype van het moment is een stylish vormgegeven gadget voor op werk, in de klas of thuis. De Fidget spinner is een ideaal geschenk voor vrienden en familie die hun vingers niet stil kunnen houden. Het compacte design zorgt voor eenvoudig gebruik. Met de Fidget Spinner ben je nu altijd klaar voor stressmomenten!
•De ideale Gadget voor op werk, in de klas of thuis.
•Ideaal geschenk.
•Licht en klein van design, ideaal voor snel gebruik.
•Bevat 1 Fidget Spinner

Smackerz:
Hoe vaak kun je de Smackerz laten knallen? Beweeg je pols op en neer om de twee blauwe ballen tegen elkaar te laten knallen.

 

laden...
Verkiezing Speelgoed

Ieder jaar wordt de Verkiezing Speelgoed
georganiseerd. In meerdere 
leeftijdsgroepen 
worden artikelen gekozen. Het artikel met de meeste stemmen is winnaar in een groep. 

Verlanglijstje
Verlanglijstje

Kijk hier voor het het speelgoed verlanglijstje.

Trends in speelgoed in 2018

 

Spellen
Spellen

Houd je ook van spellen? Kijk dan eens hier voor suggesties.

Junior 6-8 jaar
Junior 6-8 jaar

Leerzame spelletjes kunnen op een speelse manier helpen lesstof van school beter onder de knie te krijgen

Koopwijzer
Koopwijzer

Welk speelgoed past bij welke leeftijd.

Speelgoedmuseum
Speelgoedmuseum

Er zijn veel speelgoedmusea waar je vaak ook kunt spelen