Spelen is leuk!

Spelen is leuk! En met goed en uitdagend speelgoed is dat nog leuker. Er is heel veel speelgoed te koop, dus er is altijd ook wat voor jou. Op deze site veel informatie over goed speelgoed. Kijk eens rond. Heb je een vraag? Stuur dan een mail, klik hier. Of stuur een berichtje naar info@SpeelGoedInfo.nl.

Speelgoedveiligheidstips


Kijk hier naar interessante informatie over speelgoed.

Genomineerd artikel 2015

Let op: Voor ieder genomineerd artikel moet een formulier worden ingevuld.

Als het formulier goed is ingevuld, lees je de tekst: "Hartelijk dank voor het invullen". Krijg je deze tekst niet te zien, dan is helaas de inschrijving mislukt. Wil je het dan opnieuw proberen? Na inschrijving ontvang je een mail met de zojuist door jou ingevulde gegevens.

Naam artikel:
*
Categorie:
*
Prijs artikel (00,00):
*
Extra nodig om het artikel te kunnen gebruiken zoals batterijen, iPad enz.:
Firmanaam:
*
Hoofd van de onderneming:
*
Correspondentieadres:
*
PC correspondentieadres:
*
Correspondentieplaats:
*
Land correspondentieadres:
*
Telefoon algemeen:
*
BTW nummer:
*
Website algemeen:
*
Link genomineerd artikel:
Contactpersoon 1:
*
Email contactpersoon 1:
*
Telefoon contactpersoon 1:
*
GSM contactpersoon 1:
*
Contactpersoon 2:
*
Email contactpersoon 2:
*
Telefoon contactpersoon 2:
*
GSM contactpersoon 2:
*
Email voor consumenten:
*
Telefoon voor consumenten:
*

Voor de internetsite wordt van ieder artikel een foto gemaakt. Ten behoeve van de persmap kan deze foto (of een andere) worden ge├»ntegreerd in een leaflet. De kosten voor een leaflet zijn € 400,00 excl. BTW bij een minimale afname van 400 stuks, dit is incl. dtp-opmaak (zelf digitaal logo en tekst aanleveren), correctie, drukwerk gereed maken, fc drukken (eenzijdig) en schoonsnijden. 

Ik bestel een leaflet:
*

Het is mogelijk om stickers voorzien van het logo "Genomineerd Speelgoed van het Jaar 2015" in formaat 50 x 50 mm te bestellen. De prijs is € 15,00 excl. BTW en verzendkosten per rol van 1.000 stuks. Deze prijs is bij een totale bestelling van minimaal 100.000 stuks. Indien in totaal meer stickers dan 100.000 stuks worden besteld, dan wordt de prijs gunstiger. Levertijd is ca 12 werkdagen vanaf het moment van bestellen.

Aantal rollen van 1.000 stuks:
*
Stickers sturen t.a.v.:
Afleveradres stickers:

Op de internetsite kan per artikel een filmpje van maximaal 30 seconden worden geplaatst. Je kunt zelf zorgen voor een filmpje of het laten maken b.v. door Stendhal Productions. Een jong bedrijf dat tegen concurrerende prijzen filmpjes maakt. Barend van Balen van Stendhal Productions heeft ook de commercial van Nickelodeon gemaakt. Hij is te bereiken via 06 27390444 en www.stendhalproductions.nl. Het filmpje mag alleen het genomineerde artikel laten zien. Het moet, net als het leaflet, informatief zijn. Mail het filmpje niet, maar zet het op YouTube en stuur mij de link. De link kan tot 1 september worden doorgegeven.

Ik wil een filmpje laten maken:
*
Ik heb al een filmpje en dit is de link:

Op zondag 20 september vindt de zevende Speeldag in Hoorn plaats. De Verkiezing Speelgoed van het Jaar is aanwezig met een grote tent waarin voor ieder genomineerd artikel een tafeltje en een stoel beschikbaar is waar uitleg over het product wordt gegeven en met het artikel kan worden gespeeld. Zoals in het deelnemersreglement in art. 27 is bepaald en is verteld op de genomineerdenbijeenkomst, moet voor ieder genomineerd artikel iemand tekst en uitleg geven. Voor die persoon kan je zelf zorgen, je kan ook laten weten dat de verkiezing voor iemand zorgt die de voorlichting zal geven. Daaraan zijn wel kosten verbonden nl. € 125,-- excl. BTW per persoon per dag. Mocht je hiervan gebruik willen maken, geef dat dan hieronder aan. Indien je laat weten dat de verkiezing voor de voorlichting zorgt, moet je wel zelf voor de artikelen zorgen, incl. voldoende batterijen enz. als die nodig zijn. Vergeet niet dat er uren lang mee wordt gespeeld. Evt. kunnen 2 exemplaren (waarvan 1 speelklaar) worden afgeleverd op de dag dat ook van ieder genomineerd artikel acht stuks moeten worden afgeleverd. Over toezending van genoemde acht stuks, krijg je een aparte mail.

Ik kom zelf mijn artikel demonstreren:
*
Ik heb stroom nodig op de Speeldag:
*

Alle bezoekers van de Speeldag kunnen met de genomineerde artikelen spelen en een stem uitbrengen. De stemmers krijgen een kleinigheidje. Meestal werden zo'n 600 stemmen uitgebracht, maar het afgelopen jaar bijna 1.000! Het zou leuk zijn als we de stemmers weer een keuze kunnen laten maken uit verschillende kleinigheidjes. Dat kan een ballon, monsterzakje, pet, balpen, enz. zijn. Geef aan hoeveel je ter beschikking wilt stellen (100, 200 of ? stuks).

Stel je een kleinigheidje ter beschikking?:
*
Indien ja, hoeveel stuks?:
*

Velden met een * zijn verplicht.

laden...
Verkiezing Speelgoed

Ieder jaar wordt de Verkiezing Speelgoed
georganiseerd. In meerdere 
leeftijdsgroepen 
worden artikelen gekozen. Het artikel met de meeste stemmen is winnaar in een groep. 

Verlanglijstje
Verlanglijstje

Kijk hier voor het het speelgoed verlanglijstje.

Spellen
Spellen

Houd je ook van spellen? Kijk dan eens hier voor suggesties.

8 en 9 jaar
8 en 9 jaar

Spelletjes spelen en kennis testen. Allerlei soorten spelletjes, voor de lol of informatieve, zijn geschikt. Of constructiebouwwerken maken.

Koopwijzer
Koopwijzer

Welk speelgoed past bij welke leeftijd.

Speelgoedmuseum
Speelgoedmuseum

Er zijn veel speelgoedmusea waar je vaak ook kunt spelen

Aankopen doen buiten EU

De rechten van consumenten zijn bij aankopen buiten de EU niet altijd hetzelfde als wanneer in Nederland artikelen worden gekocht. De eisen die aan de veiligheid van b.v. speelgoed worden gesteld, zijn niet altijd gelijk. Ook kan het zo zijn dat invoerrechten en BTW moeten worden voldaan. 
De Rijksoverheid geeft meer informatie incl. voorbeelden; ze zijn hier te vinden.

Advies: kijk op deze site, zeker als artikelen voor kinderen worden gekocht!