Spelen in Coronatijd

Voor velen is het niet eenvoudig steeds samen met anderen de tijd door te brengen. Ger Ramakers, ontwikkelingspsycholoog weet veel van kinderen en spelen en geeft tips.
- Zorg voor routine, als het kan in samenspraak met je kinderen
- De kunst is om een goede mix te vinden van werken en spelen
- Afwisseling van werken, spelen, bewegen en regelmatig (op verantwoorde wijze) een frisse neus halen is belangrijk
- Leren samen spelen
- Zorg voor ontspanning - spelletjes die veel hilariteit oproepen

Meer informatie

Klik hiernaast op de blokjes met leeftijd voor informatie

Bekijk hier Speelgoedveiligheidstips

Genomineerd artikel 2015

Let op: Voor ieder genomineerd artikel moet een formulier worden ingevuld.

Als het formulier goed is ingevuld, lees je de tekst: "Hartelijk dank voor het invullen". Krijg je deze tekst niet te zien, dan is helaas de inschrijving mislukt. Wil je het dan opnieuw proberen? Na inschrijving ontvang je een mail met de zojuist door jou ingevulde gegevens.

Naam artikel:
*
Categorie:
*
Prijs artikel (00,00):
*
Extra nodig om het artikel te kunnen gebruiken zoals batterijen, iPad enz.:
Firmanaam:
*
Hoofd van de onderneming:
*
Correspondentieadres:
*
PC correspondentieadres:
*
Correspondentieplaats:
*
Land correspondentieadres:
*
Telefoon algemeen:
*
BTW nummer:
*
Website algemeen:
*
Link genomineerd artikel:
Contactpersoon 1:
*
Email contactpersoon 1:
*
Telefoon contactpersoon 1:
*
GSM contactpersoon 1:
*
Contactpersoon 2:
*
Email contactpersoon 2:
*
Telefoon contactpersoon 2:
*
GSM contactpersoon 2:
*
Email voor consumenten:
*
Telefoon voor consumenten:
*

Voor de internetsite wordt van ieder artikel een foto gemaakt. Ten behoeve van de persmap kan deze foto (of een andere) worden ge├»ntegreerd in een leaflet. De kosten voor een leaflet zijn € 400,00 excl. BTW bij een minimale afname van 400 stuks, dit is incl. dtp-opmaak (zelf digitaal logo en tekst aanleveren), correctie, drukwerk gereed maken, fc drukken (eenzijdig) en schoonsnijden. 

Ik bestel een leaflet:
*

Het is mogelijk om stickers voorzien van het logo "Genomineerd Speelgoed van het Jaar 2015" in formaat 50 x 50 mm te bestellen. De prijs is € 15,00 excl. BTW en verzendkosten per rol van 1.000 stuks. Deze prijs is bij een totale bestelling van minimaal 100.000 stuks. Indien in totaal meer stickers dan 100.000 stuks worden besteld, dan wordt de prijs gunstiger. Levertijd is ca 12 werkdagen vanaf het moment van bestellen.

Aantal rollen van 1.000 stuks:
*
Stickers sturen t.a.v.:
Afleveradres stickers:

Op de internetsite kan per artikel een filmpje van maximaal 30 seconden worden geplaatst. Je kunt zelf zorgen voor een filmpje of het laten maken b.v. door Stendhal Productions. Een jong bedrijf dat tegen concurrerende prijzen filmpjes maakt. Barend van Balen van Stendhal Productions heeft ook de commercial van Nickelodeon gemaakt. Hij is te bereiken via 06 27390444 en www.stendhalproductions.nl. Het filmpje mag alleen het genomineerde artikel laten zien. Het moet, net als het leaflet, informatief zijn. Mail het filmpje niet, maar zet het op YouTube en stuur mij de link. De link kan tot 1 september worden doorgegeven.

Ik wil een filmpje laten maken:
*
Ik heb al een filmpje en dit is de link:

Op zondag 20 september vindt de zevende Speeldag in Hoorn plaats. De Verkiezing Speelgoed van het Jaar is aanwezig met een grote tent waarin voor ieder genomineerd artikel een tafeltje en een stoel beschikbaar is waar uitleg over het product wordt gegeven en met het artikel kan worden gespeeld. Zoals in het deelnemersreglement in art. 27 is bepaald en is verteld op de genomineerdenbijeenkomst, moet voor ieder genomineerd artikel iemand tekst en uitleg geven. Voor die persoon kan je zelf zorgen, je kan ook laten weten dat de verkiezing voor iemand zorgt die de voorlichting zal geven. Daaraan zijn wel kosten verbonden nl. € 125,-- excl. BTW per persoon per dag. Mocht je hiervan gebruik willen maken, geef dat dan hieronder aan. Indien je laat weten dat de verkiezing voor de voorlichting zorgt, moet je wel zelf voor de artikelen zorgen, incl. voldoende batterijen enz. als die nodig zijn. Vergeet niet dat er uren lang mee wordt gespeeld. Evt. kunnen 2 exemplaren (waarvan 1 speelklaar) worden afgeleverd op de dag dat ook van ieder genomineerd artikel acht stuks moeten worden afgeleverd. Over toezending van genoemde acht stuks, krijg je een aparte mail.

Ik kom zelf mijn artikel demonstreren:
*
Ik heb stroom nodig op de Speeldag:
*

Alle bezoekers van de Speeldag kunnen met de genomineerde artikelen spelen en een stem uitbrengen. De stemmers krijgen een kleinigheidje. Meestal werden zo'n 600 stemmen uitgebracht, maar het afgelopen jaar bijna 1.000! Het zou leuk zijn als we de stemmers weer een keuze kunnen laten maken uit verschillende kleinigheidjes. Dat kan een ballon, monsterzakje, pet, balpen, enz. zijn. Geef aan hoeveel je ter beschikking wilt stellen (100, 200 of ? stuks).

Stel je een kleinigheidje ter beschikking?:
*
Indien ja, hoeveel stuks?:
*

Velden met een * zijn verplicht.

laden...
0 t/m 3 jaar
0 t/m 3 jaar

Kijk hier voor speelgoed en spellen voor kinderen van
0 t/m 3 jaar

4 en 5 jaar
4 en 5 jaar

Kijk hier voor speelgoed en spellen voor kinderen van
4 en 5 jaar

12 plus
12 plus

Kijk hier voor spellen vanaf 12 jaar en kijk hier voor meer suggesties


 

6 en 7 jaar
6 en 7 jaar

Kijk hier voor speelgoed en spellen voor kinderen van
6 en 7 jaar

8 en 9 jaar
8 en 9 jaar

Kijk hier voor speelgoed en spellen voor kinderen van
8 en 9 jaar

Koopwijzer
Koopwijzer

Welk speelgoed past bij welke leeftijd.

10 en 11 jaar
10 en 11 jaar

Kijk hier voor speelgoed en spellen voor kinderen van
10 en 11 jaar

Aankopen doen buiten EU

De rechten van consumenten zijn bij aankopen buiten de EU niet altijd hetzelfde als wanneer in Nederland artikelen worden gekocht. De eisen die aan de veiligheid van b.v. speelgoed worden gesteld, zijn niet altijd gelijk. Ook kan het zo zijn dat invoerrechten en BTW moeten worden voldaan. 
De Rijksoverheid geeft meer informatie incl. voorbeelden; ze zijn hier te vinden.

Advies: kijk op deze site, zeker als artikelen voor kinderen worden gekocht!