Spelen is leuk!

Spelen is leuk! En met goed en uitdagend speelgoed is dat nog leuker. Er is heel veel speelgoed te koop, dus er is altijd ook wat voor jou. Op deze site veel informatie over goed speelgoed. Kijk eens rond. Heb je een vraag? Stuur dan een mail, klik hier. Of stuur een berichtje naar info@SpeelGoedInfo.nl.

Speelgoedveiligheidstips


Kijk hier naar interessante informatie over speelgoed.

Hasbro Zomer 2017

Nerf Supersoaker Dartfire
Met een Super Soaker Blaster die zowel darts als water kan schieten, ben je klaar voor elke missie of ieder gevecht! Je beschikt over dubbele actie met de Nerf Super Soaker DartFire water Blaster die vuurt met Nerf foam darts, of je tegenstander doorweekt met een plenzende waterval. Kids kiezen zelf hun functie en schieten met darts – of met water! Wissel de functies af om je tegenstanders te verrassen. De DartFire water Blaster vuurt 1 dart tegelijk af en schiet water tot wel 11,5 meter ver. De tank heeft een inhoud van 1,1 liter. Inclusief 5 Nerf darts. Inhoud: 1 Water Blaster en 5 darts. • Schiet darts én water. • Inclusief 5 Nerf darts. • Schiet water tot wel 11,5 meter ver. • De tank heeft een inhoud van 1,1 liter

Nerf Accustrike Alphahawk
Je valt vol vertrouwen aan als je deze precisie-darts hebt! De Nerf N-Strike AlphaHawk maakt deel uit van de AccuStrike serie die darts biedt die zijn ontworpen voor meer precisie. Tref je doelwit met de precisie van de beste Nerf darts. De AlphaHawk Blaster vuurt 1 dart tegelijk af uit een draaiend, makkelijk te laden magazijn voor 5 darts. Richt en val aan als een havik! Inclusief 10 AccuStrike Elite darts die ontworpen zijn voor grotere precisie. Ook geschikt voor Elite darts (afzonderlijk verkrijgbaar).
Inhoud: Blaster, vergrendeling (2 delen), 10 darts en handleiding.
• Onderdeel van de AccuStrike serie
• Met darts die zijn ontworpen voor grotere precisie
• Blaster met vergrendeling en draaiend 5-darts magazijn
• Makkelijk te laden magazijn
• Inclusief 10 darts uit de AccuStrike serie

Nerf Mega Doublebreach
Schiet Nerf Mega darts met de Nerf N-Strike Mega DoubleBreach Blaster. Spelers laden 2 Nerf Mega darts in de kamer en vuren een één-twee salvo uit de dubbele loop wanneer ze 2 darts achter elkaar wegschieten – 1 dart uit elke loop. Trek de schuif naar achter om de Blaster weer vuurklaar te maken, richt en vuur!
Gebruik Nerf Mega power met pomp-actie en vuur met Nerf Mega darts! De Nerf N-Strike Mega DoubleBreach Blaster wordt geleverd met 6 Nerf Mega darts die fluitend door de lucht vliegen, dus je tegenstander ziet en hoort dat ze eraan komen! Deze N-Strike Mega Blaster schiet de darts tot wel 23 meter ver. Nerf spelers kunnen elke dart met strategische tact afvuren of de trekker ingedrukt houden en de schuif heen en weer halen voor snelvuur met beide darts.
Inhoud: Blaster, dart-houder, 6 Nerf Mega darts en handleiding.

Toilet Pret
Welke doortrekker krijg een douche? Een hilarische en spannend spel waarbij spelers om de beurt de wc-rol laten draaien, doortrekken… en dan maar hopen dat ze geen douche krijgen! Het getal dat op de wc-rol verschijnt, geeft aan hoeveel keer elke speler moet doortrekken. Als je alleen een doortrekgeluid hoort, maar er spuit geen water uit de pot, dan ben je veilig. Niemand weet wanneer de wc water zal spuiten en een speler uitschakelen. Blijf om de beurt de wc-rol draaien en doortrekken totdat er nog maar één speler over is. De enige speler die geen douche heeft gekregen wint! Inhoud: grondplaat, toiletvoet, spoelbak met draaiende rol wc-papier, toiletpot met deksel en spelregels. Hilarisch spel voor kinderen en het hele gezin. Trek door, maar pas op dat je geen natte douche krijgt. Grappige doorspoelgeluiden. 

 

 

laden...
Verkiezing Speelgoed

Ieder jaar wordt de Verkiezing Speelgoed
georganiseerd. In meerdere 
leeftijdsgroepen 
worden artikelen gekozen. Het artikel met de meeste stemmen is winnaar in een groep. 

Verlanglijstje
Verlanglijstje

Kijk hier voor het het speelgoed verlanglijstje.

Trends in speelgoed in 2018

 

Spellen
Spellen

Houd je ook van spellen? Kijk dan eens hier voor suggesties.

Junior 6-8 jaar
Junior 6-8 jaar

Leerzame spelletjes kunnen op een speelse manier helpen lesstof van school beter onder de knie te krijgen

Koopwijzer
Koopwijzer

Welk speelgoed past bij welke leeftijd.

Speelgoedmuseum
Speelgoedmuseum

Er zijn veel speelgoedmusea waar je vaak ook kunt spelen