Spelen is leuk!

Spelen is leuk! En met goed en uitdagend speelgoed is dat nog leuker. Er is heel veel speelgoed te koop, dus er is altijd ook wat voor jou. Op deze site veel informatie over goed speelgoed. Kijk eens rond. Heb je een vraag? Stuur dan een mail, klik hier. Of stuur een berichtje naar info@SpeelGoedInfo.nl.

Speelgoedveiligheidstips


Kijk hier naar interessante informatie over speelgoed.

Leuk speelgoed en leuke spellen

Identity Games

Who's The Dude?
In mei dit jaar lanceert Identity Games Who’s the Dude?. Een melig partyspel, waarbij je samen met ‘The Dude’, een levensgrote opblaas-Dude allerlei opdrachten moet uitbeelden. Denk aan The Titanic, Dirty Dancing, schuifelen of worstelen. Hij is relaxed, onhandig en hij maakt de bizarste dingen mee. Het is The Dude! In dit hilarische spel is de levensgrote Dude je beste vriend. Beeld samen met hem zoveel mogelijk situaties uit. Speel bijvoorbeeld een scène uit een film na of beeld een sport of beroep uit. De andere spelers proberen binnen de tijd te raden wat jij samen met de dude uitbeeldt. Dan is de volgende speler aan de beurt. De speler die na 4 rondes de meeste punten heeft, wint het spel!
Een spel vanaf 16 jaar. 

Jumbo

Catch Match
Het snelle reactie kaartspel.
Draai een kaart, vind de match en grijp de kameleon! Het kan zijn dat er meerdere mogelijkheden zijn, dus blijf goed opletten. Grijp als eerste de kameleon en win de kaarten!

Crazy Candy
Het kaartspel voor de snelle snoeperts.
O nee! De snoepjespot is omgevallen! De speler die als eerste een kleurenmatch vindt met één van de zuurtjes, mag de snoepjeskaart houden. Maar let op! Als er geen match is, zijn de snoepjes voor het Crazy Candy monster... Jummy!

Farm Alarm
Het hilarische dierengeluiden memo spel.
Moeee, bèèè, kukeleku, woef woef! Op de boerderij lopen allemaal dieren rond. Kan je goed onthouden welke dieren er onderop de kaarten staan en hun geluiden nadoen? De speler die als eerste de muis vangt als iemand een fout maakt, wint de kaart!

VTech

Kidizoom Smart Watch DX
De tijd van scherm- of navelstaren zit er nu echt op, 2017 wordt het jaar om fit, sterker en slim te worden! Hoogste tijd dus voor een sportieve leefstijl, vindt VTech, de maker van intelligent speelgoed. Met een kek klokje, de Kidizoom Smart Watch DX, gaat dat wel lukken ook.
Dankzij de ingebouwde bewegingssensor daagt de Smart Watch DX uit om in actie te komen. Hij telt en registreert van alles: stappen, snelheid, tijd, dansen en springen. De coole coach stimuleert en prijst elke sportieve inspanning. Positief. En zo wordt bewegen hartstikke leuk.
Kidizoom Smart Watch DX is tegelijk een horloge, voorzien van een kleuren touchscreen met analoge en digitale tijdsweergave, zelfs in 3D. Met een ingebouwde camera, beeldeffecten, stemopname, een wekker en zelfs een app om te leren klokkijken worden kinderen dus niet alleen fysiek sterker. Via Explor@ Park kan eindeloos veel speelplezier opgehaald worden.
In stevig en fraai design is dit de musthave waarmee kids van 5 tot 13 jaar in 2017 letterlijk vooruit gaan!

Little Love – Bedtijd Baby
Een babymeisje om straalverliefd op te worden.
Naar bed, naar bed, zei Duimelot! Maar wie brengt de liefste baby naar haar bedje, wie stelt haar gerust, zingt en knuffelt het kleintje in slaap? Wie speelt met haar als ze geen zin heeft in een dutje? Voor echte poppenmama’s en poppenpapa’s is Little Love – Bedtijd Baby een babymeisje om straalverliefd op te worden. Ze is levensecht. Qua looks en spontane reacties.
Het babymeisje heeft een dag- en nachtprogramma, het is een geboren knuffelkont die graag alle aandacht krijgt. Verrukkelijk oefenmateriaal dus, voor piepjonge poppenouders die overlopen van liefde. Little Love sluit haar oogjes als ze wordt neergelegd, maar houdt er ook van zingend en wiegend in slaap gesust te worden. Ze reageert met lieve, tevreden geluidjes en is dol op haar speentje.
Via Little Love –  Bedtijd Baby leren poppenpapa’s en mama’s zelf het meest. Dagelijkse rituelen voor het slapengaan, emoties, maar ook kinderliedjes. Slim verpakt in eindeloze liefde voor de babypop zijn motorische vaardigheden, taalontwikkeling, tastzin, rollenspel en auditieve aanmoedigingen. Zo’n babykind vraagt er gewoon om opgetild, geknuffeld en gewiegd te worden, te luisteren naar zoete zinnetjes en gezongen liedjes.
Dankzij de zorg voor hun baby krijgen kleintjes spelenderwijs houvast, verantwoordelijkheid en zelfvertrouwen. Wat je geeft krijg je dubbel en dwars terug, in liefde en aandacht! Mooi, educatief en vooral vertederend speelgoed van VTech, boordevol slimme techniek die kleintjes in hun ontwikkeling vooruit- en in slaapt helpt.
Skills van Little Love – Bedtijd Baby: oogjes die sluiten wanneer ze wordt neergelegd, gekleurde lichtjes voor een rustgevend effect, een bedtijdtoets met slaapliedjes en dagtoets met gezongen liedjes, vrolijke zinnetjes en lieve rijmpjes, tien melodietjes en zes gezongen liedjes, bewegingssensor, regelbaar volume en automatische uitschakeling.

 

 

laden...
Verkiezing Speelgoed

Ieder jaar wordt de Verkiezing Speelgoed
georganiseerd. In meerdere 
leeftijdsgroepen 
worden artikelen gekozen. Het artikel met de meeste stemmen is winnaar in een groep. 

Verlanglijstje
Verlanglijstje

Kijk hier voor het het 
speelgoed verlanglijstje.

Spellen
Spellen

Houd je ook van spellen? Kijk dan eens hier voor suggesties.

Junior 6-8 jaar
Junior 6-8 jaar

Leerzame spelletjes kunnen op een speelse manier helpen lesstof van school beter onder de knie te krijgen

Koopwijzer
Koopwijzer

Welk speelgoed past bij welke leeftijd.

Speelgoedmuseum
Speelgoedmuseum

Er zijn veel speelgoedmusea waar je vaak ook kunt spelen