Spelen is leuk!

Spelen is leuk! En met goed en uitdagend speelgoed is dat nog leuker. Er is heel veel speelgoed te koop, dus er is altijd ook wat voor jou. Op deze site veel informatie over goed speelgoed. Kijk eens rond. Heb je een vraag? Stuur dan een mail, klik hier. Of stuur een berichtje naar info@SpeelGoedInfo.nl.

Speelgoedveiligheidstips


Kijk hier naar interessante informatie over speelgoed.

SES Zomer 2017

Bubble Tennis en Bubble Rocket

 

Plop! Daar spat er weer eentje uit elkaar! Wie heeft er als kind niet met bellenblaas gespeeld? Want… hoe leuk is het om ontelbaar veel grote bellen te maken, zeker nu de zomer in aantocht is. SES Creative heeft twee vernieuwende varianten op het aloude bellenblazen gemaakt, bellenblazen 2.0 dus. Met Bubble Tennis blaas je een bel zo groot als een tennisbal en ontdek je hoe vaak je de bel kunt hooghouden met je speciale racket. Bubble Rocket is ook al zo’n leuk product. Doop de raket in het sop en gooi ‘m in de lucht. Een spoor van tientallen bellen achtervolgen de raket. Hoe cool is dat!

Hooghouden die bal, eh… bel
Bubble Tennis is altijd leuk om te doen. Thuis, in de straat of in de tuin. Of… neem het mee op vakantie. Hier maak je snel vriendjes, want iedereen wil weten hoe jij die bel op een echt racket kan hooghouden. Heb je een vriendje met ook zo’n foam racket? Probeer de bel dan over en weer te slaan. Hoe? Eigenlijk is het vrij simpel. Doe de zeepoplossing in het bijgeleverde bakje en maak met het speciale blaastuitje een bel zo groot als een tennisbal. Daarna is het kwestie van hooghouden. Boing, boing, boing...  wat wordt jouw record?

Maak meterslange bellen
Het leuke van bellenblaas is dat het nooit verveelt. Ook omstanders worden er vaak blij en vrolijk van. Want, zeg nou zelf; het blijft fascinerend om deze bellen in de lucht te zien vliegen waarbij ze schitteren in de zon. Bij Bubble Rocket is dit zeker het geval! Doop de raket in het sop en gooi ‘m in de lucht. Je zult zien dat een lange sliert van magische bellen de raket achtervolgen. Pak je raket daarna snel weer op om nog meer bellen te creëren!

Urenlang speelplezier
In tegenstelling tot ‘gewone bellenblaas’ spatten de bellen van de super sterke zeepoplossing van SES Creative niet zo snel uit elkaar. Geniet dus lekker lang van jouw creaties! Of dat nu met je speciale tennisracket of raket is! Wil je je (klein)kind verrassen? Of ben je op zoek naar een leuk en betaalbaar cadeau voor een kinderverjaardag? Met zowel Bubble Tennis als Bubble Rocket doe je ieder kind een groot plezier.

 

laden...
Verkiezing Speelgoed

Ieder jaar wordt de Verkiezing Speelgoed
georganiseerd. In meerdere 
leeftijdsgroepen 
worden artikelen gekozen. Het artikel met de meeste stemmen is winnaar in een groep. 

Verlanglijstje
Verlanglijstje

Kijk hier voor het het speelgoed verlanglijstje.

Trends in speelgoed in 2018

 

Spellen
Spellen

Houd je ook van spellen? Kijk dan eens hier voor suggesties.

Junior 6-8 jaar
Junior 6-8 jaar

Leerzame spelletjes kunnen op een speelse manier helpen lesstof van school beter onder de knie te krijgen

Koopwijzer
Koopwijzer

Welk speelgoed past bij welke leeftijd.

Speelgoedmuseum
Speelgoedmuseum

Er zijn veel speelgoedmusea waar je vaak ook kunt spelen