Spelen is leuk!

Spelen is leuk! En met goed en uitdagend speelgoed is dat nog leuker. Er is heel veel speelgoed te koop, dus er is altijd ook wat voor jou. Op deze site veel informatie over goed speelgoed. Kijk eens rond. Heb je een vraag? Stuur dan een mail, klik hier. Of stuur een berichtje naar info@SpeelGoedInfo.nl.

Speelgoedveiligheidstips


Kijk hier naar interessante informatie over speelgoed.

VTech Zomer 2017

Kidizoom Action Cam 180°
Met deze compacte en multifunctionele camera maak je video's en foto's met tal van coole bewerkingen en e­ffecten. Draai de cameralens 180° om te gekke selfies te maken! Speel 3 stoere spellen en maak stop motion filmpjes. Gebruik de waterdichte behuizing om foto's onder water te maken of bevestig de camera op je fiets of skateboard en leg al je spannende avonturen vast, waar je ook bent! Inclusief 8 accessoires.

Kidizoom Smart Watch
De tijd van scherm- of navelstaren zit er nu echt op, 2017 wordt het jaar om fit, sterker en slim te worden! Hoogste tijd dus voor een sportieve leefstijl, vindt VTech, de maker van intelligent speelgoed. Met een kek klokje, de Kidizoom Smart Watch DX, gaat dat wel lukken ook.
Dankzij de ingebouwde bewegingssensor daagt de Smart Watch DX uit om in actie te komen. Hij telt en registreert van alles: stappen, snelheid, tijd, dansen en springen. De coole coach stimuleert en prijst elke sportieve inspanning. Positief. En zo wordt bewegen hartstikke leuk.
Kidizoom Smart Watch DX is tegelijk een horloge, voorzien van een kleuren touchscreen met analoge en digitale tijdsweergave, zelfs in 3D. Met een ingebouwde camera, beeldeffecten, stemopname, een wekker en zelfs een app om te leren klokkijken worden kinderen dus niet alleen fysiek sterker. Via Explor@ Park kan eindeloos veel speelplezier opgehaald worden.
In stevig en fraai design is dit de musthave waarmee kids van 5 tot 13 jaar in 2017 letterlijk vooruit gaan!

Harm Hippiebus
Wat een schatje, zo’n bus willen we allemaal! Maar het wordt wel opschieten, want Harm Hippiebus, de limited edition die ter gelegenheid van 25 jaar VTech op de markt komt, is zo uitverkocht. Harm Hippiebus is een collector’s item een Toet Toet Auto die aansluit op de gelijknamige speelsets en die van Zoef Zoef Dieren.
Harm is een reislustig type, houdt van vrolijke meezingers, leuke melodietjes en kent nogal wat grappige zinnetjes. Zo leren kleintjes spelenderwijs woordjes, zinnen en zelfs wat basale verkeersregels. Harm stimuleert fantasierijk spelen, maar ook zintuigelijke ontwikkeling en motorische vaardigheden.
Nog meer goed nieuws! Omdat VTech 25 jaar bestaat, zijn in 150 verpakkingen van Harm Hippiebus gouden tickets verstopt. Wie zo’n ticket vindt maakt kans op een Toet Toet Auto’s verrassingsbox ter waarde van €50,- Harm Hippiebus is verkrijgbaar vanaf juni bij de speelgoedwinkels en online shops.

Daan Dalmatiër, Simone Schaap en Koko Konijn
Verzamelen is dé trend dit moment. Maar de meest waardevolle verzameling betreft nog altijd vriendschap. Dit voorjaar krijgen de Zoef Zoef Dieren er daarom drie nieuwe vriendjes tegelijk bij: Daan Dalmatiër, Simone Schaap en Koko Konijn. Met een torenhoog knuffelgehalte -want van pluche- zijn het de nieuwste Zoef Zoef Dieren maatjes om je hartje aan te verpanden.
Het grappige is dat Daan, Simone en Koko zich moeiteloos voegen bij de eerder geïntroduceerde Zoef Zoef Dieren. Ze passen op de Zoef Zoef Dieren Avonturenpaden en speelsets en reageren alert op de Magische Sensors. Karakters zijn het stuk voor stuk, met ieder zijn eigen liedjes en melodietjes. Het leuke is dat zowel met de diertjes apart, samen als met de eerder verschenen Zoef Zoef Dieren mooie vriendschap te sluiten is.

laden...
Verkiezing Speelgoed

Ieder jaar wordt de Verkiezing Speelgoed
georganiseerd. In meerdere 
leeftijdsgroepen 
worden artikelen gekozen. Het artikel met de meeste stemmen is winnaar in een groep. 

Verlanglijstje
Verlanglijstje

Kijk hier voor het het speelgoed verlanglijstje.

Trends in speelgoed in 2018

 

Spellen
Spellen

Houd je ook van spellen? Kijk dan eens hier voor suggesties.

Junior 6-8 jaar
Junior 6-8 jaar

Leerzame spelletjes kunnen op een speelse manier helpen lesstof van school beter onder de knie te krijgen

Koopwijzer
Koopwijzer

Welk speelgoed past bij welke leeftijd.

Speelgoedmuseum
Speelgoedmuseum

Er zijn veel speelgoedmusea waar je vaak ook kunt spelen