Spelen is leuk!

Spelen is leuk! En met goed en uitdagend speelgoed is dat nog leuker. Er is heel veel speelgoed te koop, dus er is altijd ook wat voor jou. Op deze site veel informatie over goed speelgoed. Kijk eens rond. Heb je een vraag? Stuur dan een mail, klik hier. Of stuur een berichtje naar info@SpeelGoedInfo.nl.

Speelgoedveiligheidstips


Kijk hier naar interessante informatie over speelgoed.

Boti zomer 2018

Bubbleezz 
Bubbleez™ leven in een wonderlijke squishtastische wereld gevuld met plezier. Bubbleezz™ zijn squishies gevuld met zachte slijmerige knijpbare parels - heerlijk om in te knijpen dus! Deze schattige, gekke en kleurrijke squishies zijn verkrijgbaar in allerlei grappige vormen, in totaal wel 24! Elke Bubbleezz™ bevat zijn eigen verborgen bedeltjes en geheime berichtjes die hinten naar zijn unieke karakter. Er zijn bedeltjes die veelvoorkomend zijn, maar er bestaan ook zeldzame en super zeldzame bedeltjes! Deze schattige karakter combinaties zitten vol verrassingen en er zijn wel hónderden combinaties mogelijk in verschillende vormen en maten.

K’NEX Bouwdozen
Geef je verbeelding vleugels met de geweldige en verschillende bouwsets van K’NEX en Kid K’NEX!  Inclusief instructies/ideeën voor tientallen unieke modellen van trucks, vliegtuigen, wezens, robots en meer. Met honderden K'NEX-staafjes en -koppelstukken zijn de mogelijkheden eindeloos! Je kunt de onderdelen en gebouwde modellen bewaren in de handige opbergkist. Perfect voor bouwers vanaf 7+

Kid K’NEX vanaf 3+.
Bouw de grootste kleurrijke collectie ooit! Met de NIEUWE Kid K'NEX kan je kind eindeloos creëren! De sets worden geleverd met vele ongelooflijke bouwideeën en talloze kleurrijke onderdelen. Kijk hoe de fantasie van je kind gestimuleerd wordt wanneer hij of zij de vriendjes tot leven brengt!

nijntje speelhuis
Als het huis van nijntje opengeklapt wordt, komen er vele speelruimtes tevoorschijn!   Set bevat exclusieve versie van nijntje en moeder pluis, plus het bed van nijntje, een badkuip, bank en bijzettafel.  Alle onderdelen kunnen worden opgeborgen in het huis, dus extra handig voor speelplezier onderweg!

Little Live Bizzy Bubs
Deze schattige baby’s hebben het veel te druk om naar bed te gaan! Ze hebben veel energie en een eigen karakter en staan te springen om te spelen en je te tonen wat ze kunnen!
• Start door op de Luierknop te drukken. IK KRUIP!
• Elke baby voert zijn eigen unieke actie uit!
Druk één keer op de luierknop van de baby en je baby voert zijn of haar eigen unieke actie uit. Misschien zingt of danst je baby wel voor jou! IK LOOP! • Je baby wordt graag gekieteld! Druk 3 keer of meer snel op de Luierknop. Als je baby giechelt en je drukt nogmaals, lacht je baby nog meer! HAHAHA

laden...
Verkiezing Speelgoed

Ieder jaar wordt de Verkiezing Speelgoed
georganiseerd. In meerdere 
leeftijdsgroepen 
worden artikelen gekozen. Het artikel met de meeste stemmen is winnaar in een groep. 

Verlanglijstje
Verlanglijstje

Kijk hier voor het het speelgoed verlanglijstje.

Spellen
Spellen

Houd je ook van spellen? Kijk dan eens hier voor suggesties.

8 en 9 jaar
8 en 9 jaar

Spelletjes spelen en kennis testen. Allerlei soorten spelletjes, voor de lol of informatieve, zijn geschikt. Of constructiebouwwerken maken.

Koopwijzer
Koopwijzer

Welk speelgoed past bij welke leeftijd.

Speelgoedmuseum
Speelgoedmuseum

Er zijn veel speelgoedmusea waar je vaak ook kunt spelen

Aankopen doen buiten EU

De rechten van consumenten zijn bij aankopen buiten de EU niet altijd hetzelfde als wanneer in Nederland artikelen worden gekocht. De eisen die aan de veiligheid van b.v. speelgoed worden gesteld, zijn niet altijd gelijk. Ook kan het zo zijn dat invoerrechten en BTW moeten worden voldaan. 
De Rijksoverheid geeft meer informatie incl. voorbeelden; ze zijn hier te vinden.

Advies: kijk op deze site, zeker als artikelen voor kinderen worden gekocht!