Spelen is leuk!

Spelen is leuk! En met goed en uitdagend speelgoed is dat nog leuker. Er is heel veel speelgoed te koop, dus er is altijd ook wat voor jou. Op deze site veel informatie over goed speelgoed. Kijk eens rond. Heb je een vraag? Stuur dan een mail, klik hier. Of stuur een berichtje naar info@SpeelGoedInfo.nl.

Speelgoedveiligheidstips


Kijk hier naar interessante informatie over speelgoed.

Identity Games zomer 2018

Kroko Koppen
Kroko Koppen is een knotsgek actiespel waarin je lekker van je af kunt bijten. Zet de krokobek op je hoofd en maak je klaar voor een schransfestijn! Zoek alle vissen van jouw kleur en pak ze op met je Krokokop. Natuurlijk ga je voor goud: degene die als eerste al zijn vissen en de goudvis te pakken heeft, wint. Vreet smakelijk! Tip: speel Kroko Koppen ook eens in het water en probeer de visjes zo snel mogelijk uit het water te vissen!
https://www.identitygames.nl/onze-spellen/voor-thuis/kroko-koppen

Boom Boom Balloon
Bij wie knalt de ballon? Het knalspel van Identity Games. Voorkom dat de ballon uit elkaar knalt. Plaats de ballon in de kunststof houder. Om de beurt gooien de spelers met de dobbelsteen en drukken de pinnetjes in de ballon. Blijft de ballon heel? Goed gedaan! Knalt ‘ie? Dat betekent een strafpunt. En heb je verkoeling nodig? Doe wat water in de ballon, om het extra spannend te maken! 
https://www.identitygames.nl/onze-spellen/voor-thuis/boom-boom-balloon

Weetjes Kwartetten
Kwartetten, een oer-Hollands kaartspel waarin steeds 4 kaarten bij elkaar gespaard worden. Kwartet! De serie Weetjes Kwartetten bestaat uit verschillende leuke onderwerpen. Op de kaarten staan foto's en allerlei interessante weetjes. Ook zitten er superkwartetten tussen van 5 kaarten. Een leuk en leerzaam spel, bijvoorbeeld voor op de achterbank tijdens een lange autorit! 
https://www.identitygames.nl/onze-spellen/voor-thuis/weetjeskwartetten

Pesten en Ezelen
Pesten en Ezelen, de kaartspellen die iedereen kent. Bij deze editie van Pesten staan de regels op alle pestkaarten afgebeeld, waardoor kinderen vanaf 6 jaar al mee kunnen spelen! Ezelen is een gezellig, hectisch en snel spel voor de hele familie, nu in een uitvoering met leuke dierenkaarten en echte ezels. Schuif de kaarten door naar elkaar, verzamel 4 dezelfde en pak als eerste een ezel. Te laat? Dan bén je de ezel! Door de handige blikjes zijn deze spellen makkelijk mee te nemen op reis.
https://www.identitygames.nl/onze-spellen/voor-thuis/pesten-kaartspel
https://www.identitygames.nl/onze-spellen/voor-thuis/ezelen-kaartspel

 

laden...
Verkiezing Speelgoed

Ieder jaar wordt de Verkiezing Speelgoed
georganiseerd. In meerdere 
leeftijdsgroepen 
worden artikelen gekozen. Het artikel met de meeste stemmen is winnaar in een groep. 

Verlanglijstje
Verlanglijstje

Kijk hier voor het het speelgoed verlanglijstje.

Spellen
Spellen

Houd je ook van spellen? Kijk dan eens hier voor suggesties.

8 en 9 jaar
8 en 9 jaar

Spelletjes spelen en kennis testen. Allerlei soorten spelletjes, voor de lol of informatieve, zijn geschikt. Of constructiebouwwerken maken.

Koopwijzer
Koopwijzer

Welk speelgoed past bij welke leeftijd.

Speelgoedmuseum
Speelgoedmuseum

Er zijn veel speelgoedmusea waar je vaak ook kunt spelen

Aankopen doen buiten EU

De rechten van consumenten zijn bij aankopen buiten de EU niet altijd hetzelfde als wanneer in Nederland artikelen worden gekocht. De eisen die aan de veiligheid van b.v. speelgoed worden gesteld, zijn niet altijd gelijk. Ook kan het zo zijn dat invoerrechten en BTW moeten worden voldaan. 
De Rijksoverheid geeft meer informatie incl. voorbeelden; ze zijn hier te vinden.

Advies: kijk op deze site, zeker als artikelen voor kinderen worden gekocht!